Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην οποία μίλησε για τον προεκλογικό του αγώνα και το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

 

"Ευχαριστώ τον Αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη του στην Νέα Δημοκρατία. Τίμησε την παράταξή μας, με ένα από τα δέκα υψηλότερα ποσοστά στην Ελλάδα. Πολλές φορές υπό το βάρος της κρίσης, πήραμε επώδυνες αποφάσεις με βαρύ, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και πολιτικό κόστος. Ήταν επιβεβλημένο και όχι επιθυμητό.

 

 

Τώρα είναι επίσης επιβεβλημένο με τη δύναμη των αξιών και των αρχών, τις οποίες μας κληροδότησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να αναδείξουμε το δημοκρατικό, φιλελεύθερο και κυρίως λαϊκό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας. Να επιστρέψουμε στην άφθαρτη ιδεολογία μας χωρίς τις αλλοιώσεις των τελευταίων ετών.

 

 

Ευχαριστώ τον ασυμβίβαστο Αρκαδικό λαό, των ελευθέρων και ανυπότακτων συνειδήσεων, για την αταλάντευτη στήριξή του στην υποψηφιότητά μου.

 

 

Μετά από έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από συμφέροντα και εξαρτήσεις, προχωράμε σταθερά μαζί, μέχρι την οριστική δικαίωση της πολιτικής μας στρατηγικής, για την Ελλάδα και την Αρκαδία. Η ακεραιότητα στην πολιτική, είναι πεποίθηση μας, λόγος και τρόπος μετοχής στον δημόσιο βίο".

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: