"Σε 7-8 ημέρες θα γίνει νέα συνεδρίαση και θα σας γνωστοποιήσω τον χώρο, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για προσωρινή αποθήκευση των απορριμμάτων", ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Το νεότερο που προέκυψε για το θέμα των απορριμμάτων στην συνεδρίαση, είναι πως θα υπάρξει νέα έκτακτη συνεδρίαση σε περίπου μια εβδομάδα για να γίνει γνωστή η τοποθεσία, την οποία θα χρησιμοποιήσει ο Δήμος για την προσωρινή αποθήκευση των απορριμμάτων. Παρά τις ερωτήσεις του κ.Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος ζητούσε επίμονα να μάθει τον χώρο που έχει επιλέξει ο Δήμος, δεν δόθηκε απάντηση από τον κ.Παυλή.

 

Κατα την συζήτηση του θέματος ο δήμαρχος ανέφερε, πως λόγω των ενστάσεων που είχαν γίνει από την παράταξη Σμυρνιώτη στον προϋπολογισμό του Δήμου, υπήρξε καθυστέρηση. "Είχαμε βρει  6-7 θέσεις. Η σύσκεψη στην οποία θα τις συζητούσαμε δεν έγινε, γιατί ακόμα και αν αποφασίζαμε τον χώρο της προσωρινής αποθήκευσης, δεν θα μπορούσε να γίνει αποκομιδή, γιατί δεν υπήρχε εγκεκριμένος προϋπολογισμός. Η αντιπολίτευση επέλεξε να προσβάλει τον προϋπολογισμό και γι΄αυτό καθυστερήσαμε. Πλέον έχουμε εγκεκριμένο προϋπολογισμό και στην επόμενη συνεδρίαση θα σας γνωστοποιήσουμε τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί για τα απορρίμματα, για να προχωρήσει επιτέλους η όλη διαδικασία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: