H Ένωση Ενεργών Πολιτών Ν. Αρκαδίας δέχεται καθημερινά πλήθος παραπόνων από τους συμπατριώτες μας και φίλους της Ένωσης , που αναφέρονται στο καυτό πρόβλημα των σκουπιδιών και ζητούν την δραστική παρέμβαση των αρμοδίων Αρχών.

Απαράδεκτη και επικίνδυνη υγειονομική και περιβαλλοντική κατάσταση επικρατεί μήνες τώρα στην πόλη μας ως προς την διαχείριση των απορριμμάτων ,με πρωταγωνιστές τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ο πρώτος αναφέρει ότι υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος και ο δεύτερος ο Περιφερειάρχης .Δί νουν αλλεπάλληλες συνεντεύξεις για το θέμα αυτό και καθιστούν τους πολίτες θεατές μιας κωμικοτραγικής παράστασης .Τόνοι απορριμμάτων βρίσκονται στους δρόμους , οι πρόσφατες βροχοπτώσεις δημιούργησαν λίμνες λάσπης και σκουπιδιών με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν στο νερό να πέφτει στις σχάρες, και έτσι πλημμυρίζουν τα υπόγεια των συμπολιτών μας .Ο ιατρικός σύλλογος χτυπάει το καμπανάκι για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας .Σε λίγο θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μάσκες.

 


Η Τρίπολη ,πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελ/νησου , εδώ και μήνες είναι πολιορκημένη πόλη .
Από 13/1/2015 έχει κηρυχθεί από την Περιφέρεια για πολλοστή φορά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η αφόρητη κατάσταση συνεχίζεται. Ευθύνες δεν έχει μόνο ο Δήμαρχος , αλλά η Περιφέρεια και η κεντρική εξουσία. Θα έπρεπε αυτό το καυτό πρόβλημα να το έχουν λύσει . Οι Άρχοντες της Περιφέρειας φιλοδοξούν να γίνει η Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Με αυτή την κατάσταση είναι δυνατόν;



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε. Ε . Π
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: