Οι πολίτες της Τρίπολης, συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους μετά την πορεία που πραγματοποίησαν την Πέμπτη (10/02).

AA890Η επόμενη συνάντηση των κατοίκων έχει προγραμματίσει νέα για την Κυριακή (01/03) στις 18:00 , στο Ξενοδοχείο Μαίναλο, στην πλατεία Άρεως.

 


Η οργάνωση των πολιτών γίνεται για ακόμα μια φορά μέσω του facebook, όπου αναφέρουν:

 

 

Συναντιόμαστε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου "Μαίναλον" για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας και τους τρόπους περαιτέρω κλιμάκωσης του αγώνα μας, για να πάψει η πόλη μας να είναι "χωματερή".

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - Σ.Χ.Μ. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!! Η Τρίπολη πρέπει και θα καθαρισθεί από αυτούς που θεσμικά και ουσιαστικά έχουν αυτό το ρόλο. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους "αρχοντες" της αυτοδιοίκησης, και των δύο βαθμών. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ των σκουπιδιών είτε το θέλουν όσοι έχουν μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια της πόλης (και παρά ταύτα εμφανίζονται ως τιμητές χωρίς να ανα;λαμβάνουν τις ευθύνες τους), είτε δεν το θέλουν, όσοι εξυπηρετούν μικρά ή μεγάλα μικροκομματικά ή άλλα συμφέροντα και όσοι δι΄ ίδιον όφελος επιχειρούν να καπελώσουν την κίνησή μας, ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ!!! Αν στην πρώτη μας συγκέντρωση είμασταν πολλοί στην δεύτερη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2-3-2015 στο Δημαρχείο της οδού Λαγοπάτη στις 10 το πρωί πρέπει να είμαστε όλοι, για να αποφασίσουμε την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας που δεν πρόκειται να σταματήσουν εάν οι εμπλεκόμενοι (και μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι κ.κ. ΙΑΤΡΟΙ -βουλευτές του Νομού, ασχέτως εάν έχουν ασκήσει το σχετικό λειτούργημα περισσότερο ή λιγότερο ο κάθε ένας απ΄ αυτούς) δεν πράξουν το καθήκον τους. ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ, π.χ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΣΕΙ!!!!!!!!!

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: