Εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Τρίπολης για μεταφορά και εναπόθεση 5.000 τόνων αστικών απορριμμάτων του Δήμου στον ΧΥΤΑ της Δυτικής Μακεδονίας.

22323332Με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Τρίπολης για μεταφορά 5.000 τόνων απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία.

 

 

Προϋπόθεση για την αποδοχή του αιτήματος, όπως αναφέρεται και στην απόφαση, είναι εκτός των άλλων και η ενημέρωση του φακέλου της ΜΠΕ-ΑΕΠΟ και της άδειας Λειτουργίας του ΧΥΤΑ, καθώς θα υπάρξει υπέρβαση της δυναμικότητας (βάση αδειοδοτήσεων) για τις εισερχόμενες ποσότητες στο ΧΥΤΑ που είναι 120.000 τόνοι ετησίως, δεδομένης της προγραμματικής μας σύμβασης με το Δήμο Βέροιας.

 

 

Για την απόφαση λήφθηκαν υπόψη:

 

 

- Το αίτημα του Δήμου Τρίπολης, ο οποίος εδώ και 26 μήνες βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έχει πλέον συσσωρευμένα απορρίμματα τουλάχιστον δυο μηνών

 

 

- Η κείμενη εθνική νομοθεσία

 

 

- Η αξιολόγηση της κατάστασης από την Διέυθυνση Σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρείας.

 

 

Επιπλέον η τιμή διάθεσης των απορριμμάτων για το Δήμο Τρίπολης ορίζεται στο ποσό των είκοσι πέντε ευρώ ανά τόνο, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: