aatr2 630x321 1Ο Δήμος Τρίπολης στην προσπάθεια που καταβάλλει για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021, θέλει να έχει όλους τους συνδημότες, τους Αρκάδες και τους φίλους της Αρκαδίας μαζί του. Θέλει στο ταξίδι αυτό να συμπορευθούμε όλοι μαζί.

Γι αυτό δε θα μπορούσε να μην παρέχει ζωντανά τη μετάδοση της κορυφαίας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητας.

Έτσι, την 1η Φεβρουαρίου στις 18.30, όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, να παρακολουθήσουν ζωντανά ολόκληρη την εκδήλωση με τους εξής τρόπους:

• Απ’ το τηλεοπτικό κανάλι Αρκαδική Τηλεόραση
• Απ’ το ραδιοφωνικό σταθμό της Δημοτικής Ραδιοφωνίας 91,5
• Live Streaming από την ιστοσελίδα www.tripolis.gr

Ακόμα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής θα εμφανιστεί ζωντανά την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30, στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με παρουσιαστές τους Γιώργο Δαράκη και Γιάννη Δάρα. Εκεί θα αναπτύξει κάποια από τα στοιχεία του φακέλου αλλά και γιατί η πόλη μας μπορεί να κηρυχθεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

Εκ του Γραφείου τύπου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: