DRT 1Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για μια ακόμα χρονιά, την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της αγιοβασιλόπιτας του σταθμού. Το «παρών» στην γιορτή του ραδιοφώνου μας έδωσε ο δήμαρχος της Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ενώ την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας. Ακόμη παρευρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Κώστας Τζιούμης και Νικόλας Τσιαμούλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΕ, συνεργάτες του σταθμού και αρκετοί φίλοι του ραδιοφώνου, ενώ τις ευχές τους έστειλαν, χαιρετίζοντας την εκδήλωση με γραπτά μηνύματα, οι βουλευτές Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλίου, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε και μετέφερε τις ευχές του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σουρλίγγας.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που αποτελεί πάντα αφορμή συνάντησης και επικοινωνίας, δια ζώσης, με την ίδια επιτυχία που γίνεται στον αέρα της συχνότητάς μας, με όλους όσοι με την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και την στάση, τον ρόλο, και την δράση τους πάντα, τιμούν την πορεία και την προσπάθεια των εργαζομένων και του σταθμού, να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ακροατές μας στην Τρίπολη, την Αρκαδία, την Πελοπόννησο, αλλά και πλέον εδώ και χρόνια σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Ε Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έκανε ένα σύντομο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για τα πεπραγμένα του 2015 στην επιχείρηση και ευχαρίστησε, τόσο τους εργαζομένους του σταθμού για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύουν, ώστε να καταστεί ο σταθμός πρώτος σε ακροαματικότητα στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο, το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης για την σύμπνοια και την ομοφωνία των αποφάσεων που λαμβάνει, όσο και όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του δημοτικού συμβουλίου γενικότερα, για την στήριξη που παρέχουν στην Επιχείρηση και την θετική τους στάση σε κάθε ζήτημα που αφορά τον ραδιοσταθμό.

Επιπλέον ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της επιχείρησης για την νέα χρονιά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, στο κέντρο εκπομπής και ζήτησε την στήριξη των δημοτικών παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής δήλωσε υπερήφανος για το δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και την ποιότητα της ενημέρωσης, που παρέχουν οι εργαζόμενοι του σταθμού. Ταυτόχρονα ανέφερε πως υπερηφανεύεται και για την διοίκηση της ΔΕΠΕ στο σύνολό της, γιατί τιμά τις επιλογές του, καθώς και τις επιλογές των υπολοίπων παρατάξεων που τους τοποθέτησαν.

Ο Δημήτρης Παυλής υπογράμμισε πως θα στηρίξει του στόχους του δημοτικού ραδιοφώνου όπως αυτοί τέθηκαν από τον πρόεδρο της επιχείρησης, σύμφωνα με τα οικονομικά πλαίσια που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με τον περιορισμό των πόρων των ΟΤΑ. Επιπρόσθετα επεσήμανε την σπουδαιότητα της «ψύχραιμης» κι έγκυρης ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας που παρέχεται από τον σταθμό, την δύσκολη αυτή περίοδο, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου ο σταθμός δοκιμάζεται και κερδίζει συνεχώς κορυφές, γεγονός που αποδεικνύεται από την υψηλή του ακροαματικότητα, ενώ κάλεσε εργαζόμενους και διοίκηση να συνεχίσουν εντατικά να εργάζονται στο ίδιο μοτίβο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας μετέφερε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη στους εργαζόμενους του σταθμού, για την έγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική και υψηλού επιπέδου ενημέρωση που παρέχεται από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως καμαρώνει για το Δημοτικό Ραδιόφωνο, τόσο για την αντικειμενική του ενημέρωση όσο και για την ψυχαγωγία που παρέχει και σημείωσε πως είναι «το δικό μας ραδιόφωνο, το ραδιόφωνο της αυτοδιοίκησης». Ακόμη ο κ. Γιαννακούρας δήλωσε υπέρμαχος της τεχνικής αναβάθμισης του σταθμού προκειμένου όπως είπε, να απολαμβάνουν των υπηρεσιών του όλο και περισσότεροι ακροατές στα FM.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην αντικειμενική ενημέρωση του σταθμού. Σημείωσε πως ο σταθμός θωρακίστηκε με μόνιμο προσωπικό επί δημαρχίας Αλέξανδρου Κοτσιάνη και επί δικής του θητείας κατασκευάστηκαν σύγχρονα στούντιο σε δημοτικό κτίριο αποκτώντας σταθερή έδρα ο σταθμός, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως στηρίζει την αναγκαία αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σταθμού στο κέντρο εκπομπής. Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία του ραδιοφώνου και της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα και είπε πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για άλλες επιχειρήσεις του δήμου.

Ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», υπογράμμισε την υψηλή ακροαματικότητα του σταθμού και της ιστοσελίδας του, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους εργαζόμενους της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και σημείωσε πως είναι ένα αξιοζήλευτο μέσο ενημέρωσης, που αναγνωρίζεται όχι μόνο στα στενά τοπικά όρια της Αρκαδίας, αλλά εκτείνεται και έχει πολύ μεγάλη απήχηση πέρα από τα όρια της Πελοποννήσου. Ο κ. Τζιούμης πρόσθεσε πως η επιχείρηση έχει στηριχτεί διαχρονικά από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τις δημοτικές αρχές και χαίρεται που παρουσιάζει αυτή την ανοδική πορεία, προβάλλοντας την πόλη και τον δήμο της Τρίπολης, ενώ δήλωσε πως η παράταξή του θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειαστεί η Επιχείρηση.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα», Νικόλας Τσιαμούλος, σημείωσε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία και ιδιαίτερη αξία το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, να παρέχεται από μία τέτοια μονάδα όπως η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Κάλεσε τους εργαζόμενους και την διοίκηση να περιφρουρήσουν και να διατηρήσουν την «οργανική» σχέση του σταθμού με την αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι αισθάνεται πως βρίσκεται σπίτι του, κάθε φορά που φιλοξενείται στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Τέλος, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ευχαριστεί θερμά τα ζαχαροπλαστεία ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ για την χορηγία της βασιλόπιτας, και το δημιουργικό γραφείο MATRIX DESIGN για την χορηγία του δώρου της βασιλόπιτας.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: