adespota 4Για αργά το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου ήταν προγραμματισμένη στο Δημαρχείο της Τρίπολης, σύσκεψη της αρμόδιας επιτροπής για τη διαχείριση του προβλήματος με τα αδέσποτα. Στην επιτροπή συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού-Φιλοζωικού Συλλόγου της πόλης, αλλά για μία ακόμα φορά δεν προσήλθαν στην συνάντηση. Είχαν εκδώσει βέβαια ανακοίνωση και είχαν στείλει ενημέρωση στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι δεν μπορούν να παρευρεθούν γιατί εργάζονται και έχουν, όπως ανέφεραν στην επιστολή, ζητήσει να γίνονται οι συσκέψεις απογεύματα Δευτέρας ή Τετάρτης.


Και, όπως καταλαβαίνετε, η απουσία και αυτή τη φορά των μελών του Φιλοζωικού από τη σύσκεψη, αποτέλεσε "βούτυρο στο ψωμί" του Αντιδημάρχου, που κατηγόρησε για χιλιοστή φορά το Σύλλογο για αδιαφορία και ανέφερε πως δεν ενδιαφέρονται στην ουσία για την επίλυση του προβλήματος.
Και για να είμαστε σωστοί, του ρίχνουμε δίκιο του Αντιδημάρχου με την έννοια, ότι δεν μπορεί όλα τα μέλη του Φιλοζωικού να μην έχουν μία ώρα χρόνο για να πάνε σε μία σύσκεψη... Όλοι δουλεύουν και το απόγευμα; Ας ζητήσουν εγγράφως μία ώρα άδεια για να παρευρεθούν.. Από την άλλη και ο Αντιδήμαρχος ας τους κάνει τη χάρη να συνεδριάσει μία Δευτέρα ή μία Τετάρτη για να δει αν θα πάνε τα μέλη του Συλλόγου.. Αν και τότε δεν πάνε, τότε με το δίκιο του θα κριτικάρει.
Με τούτα και με κείνα καταγράφηκε άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας και της διαμάχης μεταξύ του Δήμου και του Φιλοζωικού και, όπως πολλάκις έχουμε πει, αυτό είναι εις βάρος του προβλήματος με τα αδέσποτα που δεν βρίσκει λύση.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: