ds proedreio 16 0 1Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με κατά πλειοψηφία απόφαση (δεν την ψήφισαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τζιούμη, Τσιαμούλου) ψηφίστηκε η κανονιστική του Δήμου για τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες της Τρίπολης. Μία ψήφιση που έγινε με διαφωνίες και από πλευράς καταστηματαρχών και δόθηκε χρόνος προσαρμογής μέχρι το τέλος του έτους.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον δεν είναι η έγκριση της κανονιστικής γιατί αυτή θα γινόταν έτσι και αλλιώς, είτε ομόφωνα, είτε, όπως πέρασε, κατά πλειοψηφία, αλλά η εφαρμογή της κανονιστικής.


Και αυτό γιατί το παρελθόν έχει αποδείξει πως όποια κανονιστική έχει περάσει έχει προβλήματα στην υλοποίησή της. Οι καταστηματάρχες και οι επαγγελματίες για διαφόρους λόγους δεν εφαρμόζουν τους κανόνες και στις περισσότερες των περιπτώσεων, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο, παρανομούν και οι κρατούντες κάνουν "τα στραβά μάτια". Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτή η κανονιστική εφαρμοστεί κατά γράμμα και οι επαγγελματίες συνετιστούν αλλά και αν οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: