nixtaΈχει ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής για διάφορα θέματα και μεταξύ αυτών και για την μη διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας". Έτσι λοιπόν θέλοντας να πάρει "το αίμα του πίσω" στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης, είπε πως τη "λευκή νύχτα" δεν την θέλουν οι έμποροι και μάλιστα έδειξε και το έγγραφο που του έχει σταλεί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου στο οποίο γίνεται αναφορά στην μη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου για το εν λόγω θέμα. Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται πως "ο αριθμός των μελών που προσήλθαν στην συνέλευση ήταν πολύ μικρότερος από τον αναμενόμενο και δυστυχώς δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα".


Έτσι ο Δήμαρχος απαντά και στον επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκο Τσιαμούλο που πριν λίγες μέρες κατηγόρησε το Δήμαρχο για "ψεύτη".
Πάντως είναι περίεργο που ενώ σε όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου έχει διοργανωθεί αντίστοιχη εκδήλωση, στην Τρίπολη, που είναι και η Πρωτεύουσα του Μωριά κάποιοι δεν θέλουν να γίνεται τίποτα γιατί θεωρούν πως θα χάσουν την πελατεία.. Φίλοι μου σκεφτείτε το πάλι... Μία τέτοια διοργάνωση θα ανεβάσει την κίνηση και θα διαφημίσει την πόλη.. Αλλάξτε νοοτροπία επιτέλους και μην μένουμε στην μιζέρια σας..

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: