epimelitirioΝα τροποποιηθεί η σχετική απόφαση και να εκδοθεί η σχετική άδεια εισόδου και διέλευσης επαγγελματικών οχημάτων τροφοδοσίας εντός του δικτύου πεζοδρόμων έως τις 10.30 το πρωί, ζητά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή για να εξυπηρετηθούν καταστήματα και οι επιχειρήσεις του δικτύου πεζοδρόμων της Τρίπολης.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σχετικά με το θέμα της εισόδου επαγγελματικών οχημάτων στο δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης μας το αργότερο έως τις 9.30 το πρωί, πολλοί επαγγελματίες του κλάδου και των επιχειρήσεων του πεζοδρομημένου κέντρου επικοινώνησαν μαζί μας διαμαρτυρόμενοι για τους όρους εισόδου στο δίκτυο πεζοδρόμων.

Όπως γνωρίζετε, τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης ανοίγουν το πρωί στις 9.00, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα είδη επιχειρήσεων, τα οποία χρειάζονται τροφοδοσία. Συνεπώς, είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους επαγγελματίες των μεταφορών και της τροφοδοσίας να κάνουν τη δουλειά τους το αργότερο μέχρι τις 9.30 το πρωί, όπως προβλέπεται.

Για το λόγο αυτό και για να εξυπηρετηθούν όλα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του δικτύου πεζοδρόμων της πόλης μας, παρακαλούμε όπως τροποποιηθεί η σχετική απόφαση και εκδίδεται η σχετική άδεια εισόδου και διέλευσης επαγγελματικών οχημάτων τροφοδοσίας εντός του δικτύου πεζοδρόμων έως τις 10.30 το πρωί.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: