Την Τετάρτη 16 Απριλίου συναντήθηκαν στα γραφεία του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη, με τον πρόεδρο Κώστα Μαρκόπουλο και μέλη του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.

as7543Οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων τόνισαν το φόβο της απόλυσης και της συρρίκνωσης των εισοδημάτων τους, ενώ ανέφεραν επιτακτικά την ανάγκη να ξαναβρεί ο δημόσιος υπάλληλος την ηθική θέση, που δικαιωματικά του ανήκει. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γατσόπουλος υποσχέθηκε, ότι η παράταξη θα σταθεί δίπλα σε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και θα είναι συνεργάτες έτσι ώστε η Πελοπόννησος να είναι η πρώτη περιφέρεια, που θα βγει από την κοινωνική και οικονομική κρίση.

 

Επίσης την Τετάρτη 16 Απριλίου συναντήθηκαν στα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Ιωάννη Μπουντρούκα, καθώς και τον οικονομικό επόπτη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Μαντά. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε τα θέματα της επιχειρηματικότητας, της ανεργίας, της τοπικής ανάπτυξης και των διαφανών διαδικασιών υλοποίησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Τόνισε ειδικά ότι «Η ανεργία θα μειωθεί αισθητά με την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος θα πρέπει να απορροφήσει και το μεγαλύτερο κομμάτι». Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Γατσόπουλος ζήτησε τη βοήθεια του Επιμελητηρίου όχι μόνο για την απορρόφηση των προγραμμάτων, αλλά και να είναι ουσιαστικός κοινωνικός εταίρος στην προσπάθεια ανάπτυξης της οικονομίας της Αρκαδίας, ειδικά στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: