OINOGNOSIA

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, ημερίδα και μάθημα οινογνωσίας στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, καθώς και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής ελληνικών οίνων υψηλής ποιότητας Semeli, στη Νεμέα.


Με κοινή ρίζα ονομασίας σε όλες σχεδόν τις γνωστές αρχαίες και σύγχρονες διαλέκτους, το προσφιλέστερο ποτό συνοδεύει τη χαρά και τη λύπη μας από τα βάθη των αιώνων. Μας μιλάει στη γλώσσα του. Μπορείτε να το ακούσετε; Μπορείτε να καταλάβετε τι λέει;
Ελάτε στο μοναδικό ταξίδι γνώσης και γεύσης, προσφορά ενός κρασιού εξαιρετικής ποιότητας που φτιάχνεται στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικοί οινολόγοι από τη Semeli θα βοηθήσουν να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του οίνου και να μάθουμε με τι και πώς πρέπει να τον συνοδεύουμε.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι συμμετάσχουν στην ημερίδα θα έχουν έκπτωση 20% στο πωλητήριο του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης και έκπτωση 20% (6 φιάλες) ή 30% (περισσότερες από 6 φιάλες) στο Οινοποιείο Semeli.

Δηλώσεις συμμετοχής: κ. Ήρα Παπαδοπούλου, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 27950 31630 (Δευτέρα- Παρασκευή, 10:00 – 14:00). Στη συνέχεια θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση για τη συμμετοχή σας. Οι μετακινήσεις θα γίνουν με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης,
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα
Τηλ.: 27950 31630

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: