dalianiΟ Σύλλογος Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής με την δραστήρια Πρόεδρο Κα Δαλιάνη Φωτεινή στις 22 Μαρτίου 2015 διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου εκδήλωση με τίτλο "Η Αρκαδία των μύθων και της Μουσικής. Στη κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου η Κοινωνική Συνεταιριστικη Επιχείρηση DeepGreece προώθησης, προβολής κι ανάπτυξης, παρουσιάσε την παραγωγή ντοκιμαντέρ για την Αρκαδική μυθολογία και τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού, Mystagogea: "The Greatest Story Ever Told" .


Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογος Αρκάδων Ηράκλειου, για την διεκδίκηση της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, σε συνεργασία με την Διεθνή Αρκαδική Εταιρία, η οποία είναι και συμπαραγωγός του Mystagogea. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού και της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ήταν μια ενδιαφέρουσα βραδιά με εξαιρετικούς ομιλητές ανάμεσα τους ο ελληνιστής συγγραφέας Pedro Olalla.
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Φωτεινή Δαλιάνη και στο Δ.Σ. τΟυ Συλλογου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής και στους συμμετέχοντες συντελεστές !!!

 

Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΥΑΔΕΣ

spathari blogspot.gr

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: