20151123 194605Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα εντευκτήρια της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής η παρουσίαση πινάκων με τη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Οι Αρκάδες της Αθήνας οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έστω από DVD τους πίνακες των Αρκάδων ζωγράφων με τη μορφή του Κολοκοτρώνη και να παρακολουθήσουν τον Ιστορικό Τέχνης Νίκο Γρηγοράκο ο οποίος έκανε την παρουσίαση των πινάκων Με την πρωτοβουλία της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, έξι διακεκριμένοι Αρκάδες ζωγράφοι, δέχτηκαν να φιλοτεχνήσουν τη μορφή του Αρκάδα στρατηλάτη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ακολουθώντας ο καθένας την προσωπική του τεχνοτροπία, προκειμένου τα πορτραίτα τους να δωρηθούν για να τοποθετηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Τρίπολης.


Οι ζωγράφοι είναι: Άγγελος Αντωνόπουλος, Απόστολος Γιαγιάννος, Κωνσταντίνα Παπαδημητροπούλου, Μαριλύ Ξαγά, Γεώργιος Ρόρρης και Νίκος Τσαρουχάς.

Τίμησαν με την παρουσία τους  οι Πρόεδροι των Αρκάδων Γλυφάδας Νίκος Τσιντής και Αρκάδων Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας ,πόως και η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη. 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: