20160917 194022 320x200Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας και το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δαβάκη Καλλιθέα Αττικής, μεγαλειώδη εκδήλωση για τα 195 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς.
Απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Τρίπολης Σπύρος Βρέντας, η πρόεδρος του ΔΣ Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων Χριστίνα Κυριακοπούλου. Στην εκδήλωση έστειλαν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπερειφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Γιαννακούρας Ευάγγελος και η Εύη Τατούλη πολιτευτής της Αρκαδίας.


Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας & Ν. Γενιάς Δήμου Καλλιθέας Γεώργιος Κυριακόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα – Γιαννακού Πάσχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιθέας Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Κορίνα Δαμουλιάνου, Βαγγέλης Ανδρεάδης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Επικοινωνίας Δήμου Τρίπολης Παπαδημητρίου Σωτήρης. Οι επικεφαλής των παρατάξεων: «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» Παπαδάκης Ευάγγελος και «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Λάζαρος Λαζαρίδης» .
Επίσης, ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γιώργος Ζαραφέτας με τον πρόεδρο Νίκο Θεοδωρακόπουλο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης Δημήτρης Γιαννακούρας, ο πρόεδρος των Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής Σπηλιόπουλος Παναγιώτης μαζί με το γραμματέα Σόφη Αντώνη και η πρόεδρος των «Απανταχού Ροϊνιωτών» Ελένη Καρούντζου. Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων με τον αντιπρόεδρο Γιαννίμπα Αντώνη, τη γραμματέα Χατζηεμμανουήλ Αγγελική, τον Δημήτρη Γάτσιο, την Ευαγγελία Στούγιου – Παναγούλια, την Πίτσα Κανελλοπούλου και την πρώην πρόεδρο Γεωργία Παπακυριακοπούλου. O εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας Παπασωτηρίου Αλέξης, o γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ωδείων και Μουσικών Σχολών Παριανός Πέτρος, η ποιήτρια Γιώγια Σιώκου και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης Δημήτρης Πολίτης.
Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη καθώς την παρακολούθησαν πλέον των 600 φίλων και μελών του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων.
Το πρόγραμμα παρουσίασε το μέλος του ΔΣ Στούγιου – Παναγούλια Ευαγγελία και η δημοτική σύμβουλος & πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δαμουλιάνου Κορίνα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: