Ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) δημιούργησε σε πειραματικό στάδιο ένα γυναικείο παπούτσι που με μια απλή κίνηση μετατρέπεται από φλατ σε γόβα, σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

dfgtgΟι Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση, στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας, προχώρησαν στη δημιουργία του προϊόντος και στη συνέχεια ίδρυσαν την εταιρεία «SkyWalker ΑΕ» (το εργαστήριο που φτιάχνονται τα προϊόντα βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής), φιλοδοξώντας να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό.

 

 

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Λουκάς Καρακικές, ένα από τα μέλη της ομάδας, δήλωσε ότι «το προϊόν, το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια μπότα-γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό (πτυσσόμενο), θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα. Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας». Προς το παρόν η ομάδα της «SkyWalker AE» κάνει επαφές με διάφορες εταιρίες κατασκευής υποδημάτων, προκειμένου να καταφέρει το προϊόν της να «διεισδύσει» στην αγορά.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: