Ακολουθούν οι δηλώσεις των πολιτικών προσώπων μετά το τέλος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη:

r455ttΚωνσταντινόπουλος: "Σήμερα είναι μια μέρα εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια μέρα όπου οι Έλληνες μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ενωμένοι, απέδειξαν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Έτσι και σήμερα στις δύσκολες συνθήκες, βλέποντας το φως στην άκρη του τούνελ, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που κάτω από αυτές τις συνθήκες έκαναν μια πάρα πολύ ωραία παρέλαση".

 

 

Λυκουρέντζος: "Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου, του άφθαρτου ΟΧΙ και του ηρωικού έπους του ’40 μας προσφέρει διδάγματα ηθικού και πατριωτικού χαρακτήρα, ώστε η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός με αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις τις σημερινής εποχής. Αξίζει έπαινος στα παιδιά και τους καθηγητές για την παρέλαση που είδαμε".

 

 

Τατούλης: "Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα μίμισης στους σύγχρονους καιρούς. Οι ανυπότακτοι πολίτες υπερέβαλλαν εαυτόν και απέδειξαν ότι μόνο βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις μπορούν να τα καταφέρουν . Πίστη λοιπόν μόνο στις δικές μας δυνάμεις".

 

 

Γιαννακούρας: "Σήμερα γιορτάσαμε το "ΟΧΙ" στο φασισμό. Το "Όχι"  στο ναζισμό. Το ΝΑΙ στην ελευθερία, το ΝΑΙ στην ανεξαρτησία και το ΝΑΙ στη δημοκρατία. Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που παρέλασαν και τίμησαν τους προγόνους μας".

 

 

Γιαννούλη: "Η εθνική επέτειος του ΟΧΙ είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ο λαός της εργασίας, συσπειρώθηκε και  νίκησε τον ιταλικό φασισμό και αργότερα το γερμανικό ναζισμό. Με δική μας συσπείρωση πρέπει να αντιδράμε. Αρχηγοί είμαστε εμείς. 

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: