APORRIMMATA DIAXEIRISHΗ δήθεν αγωνιζόμενη κατά της διαπλοκής κυβέρνηση προσχώρησε στον σχεδιασμό του κ. Τατούλη. Παραδίδει τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο στην ΤΕΡΝΑ.

Η Διυπουργική την προηγούμενη Παρασκευή 6/5/2016 ήταν αποκαλυπτική για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Οι υπουργοί πέταξαν στο κάλαθο των αχρήστων τον σχεδιασμό της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχεδιασμό που έπρεπε λογικά να προωθήσουν και τα «βρήκαν» με τον κ. Τατούλη. Αποδείχτηκε και στο θέμα αυτό ότι η μνημονιακή μετάλλαξη σημαίνει ότι ρίχνουν στο « πυρ το εξώτερο» κάθε προηγούμενη πολιτική τους και απόψεις τους οι ίδιοι άνθρωποι- υπουργοί σε όλα τα θέματα ακόμη και στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ως πρόσχημα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση την απαράδεκτη στάση αρκετών Δημάρχων οι οποίοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για το σοβαρότατο αυτό θέμα.

Τη «νύφη» όμως θα τη πληρώνουν πολύ ακριβά για 28 χρόνια οι πολίτες της Πελοποννήσου. Οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά τώρα πριν είναι αργά ,πριν μπουν οι τελικές υπογραφές και καταστούν όμηροι της ΤΕΡΝΑ για 28 χρόνια.

Η ΛΑ.Ε. καλεί τους όλους πολίτες, τους Δήμους, τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς της Μεσσηνίας και όλης της Πελοποννήσου να κινητοποιηθούν για να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση και την Περιφέρεια να προχωρήσουν στο καταστροφικό σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και περιβαλλοντικής καταστροφής για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: