zaxarias kOι ψευδείς και συκοφαντικές διαδόσεις που αφορούν το πρόσωπό μου, για δήθεν σύναψη συμφώνου συμβίωσης, επινοήθηκαν και διακινούνται από ακραία σκοτεινούς και αντιδραστικούς κύκλους που με τη ζωή και τη δράση μου «ενοχλώ». Επιδιώκουν το στιγματισμό και την εξόντωσή μου εμπλέκοντας μάλιστα τυφλά και τρίτα πρόσωπα. Οι όποιοι συνεχιστές της ψευδολογίας θα αντιμετωπίσουν άμεσα τις συνέπειες.
Είμαι διαφανής και οι συμπολίτες μου γνωρίζουν δεκαετίες το πραγματικό μου πρόσωπο. Πάντα ενεργούσα φανερά στην κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή. Δεν έχω ανάγκη να κρύβομαι. Οι συκοφάντες κρύβονται και δρουν στο σκοτάδι.

Τρίπολη 15 Μαΐου 2016
Κώστας Ζαχαριάς

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - ELLAS

    καλησπέρα. είναι τρομερό πως με τόση ευκολία μπορούμε οι άνθρωποι να κατηγορήσουμε ανθρώπους και μάλιστα ανθρώπους εκτός διαπλοκής,εκτός συμφερόντων. Καταλαβαίνω και συμπάσχω στην στεναχώρια των ανθρώπων που προσβάλοντε τόσο άδικα. Δυστυχώς "έμαθα" κ εγώ πολλά από τους παλιανθρώπους. Έμαθα όμως κάτι σπουδαίο (που εκείνοι δεν γνωρίζουν): ότι καλό πάντα νικάει! Καλή συνέχεια παιδιά.

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - Γιωργος

    Ένας τίμιος πολιτικός δέχτηκε βρώμικη επίθεση από κάποιο οργανωμένο κύκλωμα που διεσπειρε την είδηση πολύ συντονισμένα. Φταίμε εμείς σαν κοινωνία που ασχολούμαστε με τέτοιες γελοιότητες και είμαστε έτοιμοι να καταδικασουμε ανθρώπους με περισσή ευκολία.

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - iov iovv

    Δεν είναι το θύμα ο κ. Ζαχαριάς..... αλλά όλος ο προοδευτικός και σκεπτόμενος κόσμος και η δράση του που θέλουν να εξευτελίσουν, με ένα ευτελή τρόπο! Γιατί "τους τη δίνει" που δε μπορούν να κάνουν κριτική με πολιτικά επιχειρήματα και έτσι καταγεύγουν στη συκοφαντία!! Σήμερα είναι ο ένας, αύριο κάποιος άλλος... Θέλουν να μας κάνουν να μη σκεπτόμαστε, μόνο να ακολουθούμε τυφλά και με φανατισμό τα αρρωστημένα σύμβολά τους, διψούν για βία... Τσακίστε τους, μη τους αφήνετε - είναι φίδια στον κόρφο μας....

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: