panarkadiko 1Μεταξύ των 31 νέων διοικητών που ορίστηκαν σε νοσοκομεία της χώρας είναι και ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Μία τοποθέτηση που αναμενόταν πολύ καιρό... Ο εκλεκτός της επιτροπής αξιολόγησης, ένας γνωστός από την παρουσία στα πολιτικά πράγματα και της Αρκαδίας, αφού είχε διατελέσει υποψήφιος βουλευτής στο Νομό, τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με το ΚΙΔΗΣΟ, ο Πέτρος Τομάρας.... Καταγωγή από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Αναλυτικά το βιογραφικό του νέου Διοικητή:

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό (Μ.Β.Α.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Roosevelt University του Σικάγο των ΗΠΑ. Έχει επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα στη «Διερεύνηση της Ηθικής Συμπεριφοράς των Καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταδιδακτορική έρευνα στο Prime Marketing από το Florida International University, Marketing Department, του Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Έχει διατελέσει καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Αθήνας, καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διοικητής της 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, καθώς και διοικητής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: