13595694 493571750854041 1101746819 nΤο είδαμε και αυτό στην Αρκαδία. Ελλείψει εκκλησίας οι κάτοικοι του Αρκαδικού χωριού το βράδυ της Τετάρτης τέλεσαν τον εσπερινό μετ' αρτοκλασίας στην πλατεία του χωριού. Τα είχαν όλα σχεδιάσει στην εντέλεια και ο εσπερινός δεν διέφερε σε τίποτα από ότι να γινόταν στο εκκλησάκι που περιμένουν πολλά χρόνια να ανεγερθεί στον χώρο που έγινε ο εκκλησιασμός. Ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στην μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Το ίδιο κάνουν κάθε χρόνο και στη συνέχεια ακολουθεί γλέντι με την ευχή που συνοδεύει πάντα το κεράκι που ανάβουν... την επόμενη χρονιά να κάνουν εσπερινό και λειτουργία σε εσωτερικό χώρο.. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει γίνει κάτι....


Οι πιστοί που προσήλθαν ήταν αρκετοί, ενώ τίμησε με την παρουσία τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιώργος Μπακούρης.
Να ευχηθούμε και εμείς, σύντομα με την ευλογία της Αγίας Κυριακής, να ξεπεραστούν οι τυχόν δυσκολίες, και του χρόνου να γίνει ο εσπερινός και η γιορτή σε εκκλησάκι που θα έχει ανεγερθεί στο χώρο που έχει επιλεγεί για αυτόν τον σκοπό.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: