dikastirio

Σήμερα το πρωί εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η ένσταση που έχει κατατεθεί από μέλος του Περιφερειακού Συνδυασμού "Πελοποννησιακή Ένωση- Με καθαρά χέρια" με επικεφαλής το Γιάννη Μανώλη, κατά της εκλογής του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης Τατούλη Νίκου Γιαννακόπουλου- Γιόβα.


Το σκεπτικό της ένστασης βασίζεται στο ότι, κάτι που είχε καταγγελθεί και προεκλογικά από τον συνδυασμό του κ. Μανώλη, ότι ο νεοκλεγείς σύμβουλος Νίκος Γιαννακόπουλος είχε αναλάβει με την επαγγελματική του δραστηριότητα έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σαν μέλος του συνδυασμού <<Πελοποννησιακή Ένωση >> και υπεύθυνος για τις περιφερειακές εκλογές της παράταξής μου στην Πελοπόννησο θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο Αρκαδικός λαός ήταν ενήμερος για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του κυρίου Γιαννακόπουλου και τον εξέλεξε στη δεύτερη θέση στο συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη δεν υπήρχε κανένας λόγος να κατατεθεί μετεκλογικά η ένσταση. .Οι εκλογές κερδίζονται με τη βούληση του λαού και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων Η όποια πρωτοβουλία είναι προσωπική και όχι συλλογική

Νίκος Ντάνος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού Πελοποννησιακή Ένωση
Υπεύθυνος της παράταξης στην Πελοπόννησο

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - ΓΙΟΥΉ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο κύριος Ντάνος Νίκος, προβαίνει σε μια κατάπτυστη δημόσια δήλωση, με την οποία εκθέτει τον συνδυασμό που τον τίμησε με μια θέση στο ψηφοδέλτιό του, αλλά και τους συνυποψηφίους του που είχαν και ΕΧΟΥΝ το θάρρος, να τα βάζουν με το κράτος Τατούλη και τις αυθαιρεσίες του.
    Είναι προφανές πως ο κύριος Ντάνος, έχει αλλάξει δρόμο και κατεύθυνση πολιτικής, από την προεκλογική περίοδο, αλλά δεν διαθέτει το σθένος και το τσαγανό, να το παραδεχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ και αντ΄ αυτού, προτιμάει να προσβάλλει τους συνυποψηφίους του και τον ίδιο τον συνδυασμό....προκαλώντας μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό και τους πολίτες, αφού σπεύδει να δηλώσει πως εκφράζει την θέση του συνδυασμού ως.....''εκπρόσωπός'' του !!
    Για κακή του τύχη, στην αίθουσα του Δικαστηρίου χθές, ακούσαμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ της αντίκρουσης στην ένστασή μας, από τον ίδιο τον συνήγορο του Νίκου Γιαννακόπουλου.....που μας είπε ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ πως....΄΄όταν μιλάει ο λαός, η δικαιοσύνη δεν έχει λόγο''. Οποία ταύτιση απόψεων και έκφρασης !!!!!!!!!!!!!!
    Είναι εντελώς παιδαριώδες να πιστεύει ο κύριος Ντάνος, πως ο κόσμος μασάει φύλλα δάφνης ακόμα.......
    Και είναι πασιφανές πως με αυτή του την αγωνία, να διαφοροποιηθεί από τον συνδυασμό που τον....ανέδειξε ως υποψήφιο αιρετό.....πλην αποτυχόντα.....δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο κράτος Τατούλη, που κέρδισε τις εκλογές....προφανώς με κάποιο ανταποδοτικόν τέλος που μόνον εκείνος γνωρίζει.
    Πάντως η αντίκρουση στην κατάπτυστη δήλωσή του, είναι πως τόσον η υπογράφουσα ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ όσο και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ, καταφύγαμε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ και καθόλου δεν δράσαμε από προσωπικές κόντρες ή άλλες φαντασιώσεις του εν λόγω κυρίου......
    Σε κάθε περίπτωση δε. αυτό έγινε για λόγους ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ και πίστης στην ΕΥΝΟΜΙΑ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ την οποία και δεν σεβάστηκε ποτέ προεκλογικά ο υποψήφιος του Πέτρου Τατούλη, Νικος Γιαννακόπουλος μαζί με τον αρχηγό του.
    Τέλος θα θυμήσω στον κύριο Ντάνο Νίκο, πως ο καιρός των συνδιστικαλιστικοπατέρων, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και οι υπόγειες και αιφνιδιαστικές δημόσιες κόντρες....για να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνοδοιπόρους του....που εκείνος εγκατέλειψε....κι ΟΧΙ μόνο μετεκλογικά (!!!!!), που κάποτε του δίδαξαν ως πανάκεια πολιτικής πραακτικής, είναι πλέον ανέκδοτα για χαμηλού IQ ακροατήρια.
    Ο πολιτικός άνδρας που έχει το εκτόπισμα της ακέραιης προσωπικότητάς του, βγαίνει κα διαφοροποιείται δημόσια και ξέστερα.
    Δεν κρύβεται πίσω από ''τίτλους'' που ίσχυσαν για 30 μέρες, ούτε δηλώνει ΨΕΜΜΑΤΑ πως εκπροσωπεί την παράταξη για τα όσα αυτός αυτόβουλα και κακοπροαίρετα υπογράφει.
    Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση προκαλείται οποισδήποτε δημοσιογράφος να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ προκειμένου να έχει την επίσημη τοποθέτησή του, στην ΕΝΣΤΑΣΗ την οποία υπογράφουμε ο κ. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κι εγώ η ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: