Επίσημος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο -12ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

10636100 854279754591442 4482147883908211646 nΑναλυτικότερα τα όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας:

 


"Μέρα χαράς, μία νέα αρχή για τους τρεις παράγοντες της εκπαίδευσης - γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές και οφείλουμε να δώσουμε τις ευχές μας για "καλή εκπαιδευτική χρονιά". Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα δύσκολο έργο που όμως προσφέρει ικανοποίηση όταν βλέπουν τους μαθητές τους να έχουν πρόοδο. Οι γονείς οφείλουν να είναι δίπλα στα παιδιά τους και να συζητούν μαζί τους και το κυριότερο να είναι το καλύτερο παράδειγμα για αυτά.


Για τα παιδιά η μέρα που ξεκινά το σχολείο είναι μία σημαδιακή μέρα, μία μέρα που κάποτε θα τη θυμούνται με νοσταλγία παρά τις δυσκολίες που έχει η σχολική ζωή. Άλλωστε οι κόποι θα πιάσουν τόπο μετά από κάποιο διάστημα.


Στόχος των τριών παραγόντων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι να γίνουν τα παιδιά πρώτα και πάνω από όλα σωστοί πολίτες, ελεύθεροι πολίτες που θα σέβονται τα ιδανικά της πατρίδας μας και της θρησκείας μας.


Η Περιφέρεια στο μέτρο που τις αναλογεί και βάσει των δυνατοτήτων της είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και φέτος στην Αρκαδία η μεταφορά των μαθητών ξεκίνησε πολύ καλά και αν υπάρχουν κάποιες μικρές ατέλειες θα διορθωθούν άμεσα.


Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους!"

 

Aκολουθεί βίντεο

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: