Το πρόγραμμα πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Ναυπλιέων, επισφραγίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της πόλης στο πρόγραμμα.

3e59ef30a56c2ad96a147e7bc5f0cd16 LΤο Ναύπλιο αποτελεί πλέον την έβδομη πόλη της οικογένειας του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει δυναμικά τη διαδικασία υλοποίησης των θεματικών ενοτήτων μέσα από πρωτότυπες ενέργειες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Μέσα στο Δεκέμβριο μάλιστα, η τοπική ομάδα του Δήμου θα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της μαζί με άλλους νέους δήμους-μέλη του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ για την τρέχουσα θεματική ενότητα «Ενέργεια και Άσκηση στην ίδια ζυγαριά!» και θα είναι έτοιμη για δράση.

 

 

Η κα. Έλενα Στάμου, Εθνική Συντονίστρια του προγράμματος, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ έναν από τους πλέον ιστορικούς, γνωστούς, όμορφους και δραστήριους δήμους της Ελλάδας. Μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση η άμεση ανταπόκριση των εκπροσώπων του δήμου που με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κο Ραφαήλ Μπαρο αποδέχτηκαν την πρόσκληση του προγράμματος. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος, με την ιδιότητά του ως καθηγητής φυσικής αγωγής, αντιλήφθηκε πλήρως τη φιλοσοφία του προγράμματος και δεσμεύθηκε να προσφέρει στους δημότες ενημέρωση και δράσεις σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και τη φυσική δραστηριότητα».

 

 

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός στην προσπάθεια πρόληψης της τόσο σημαντικής προσπάθειας πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας που δυστυχώς στις μέρες μας έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. «Πιστέυω ότι μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στο ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ θα μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια, επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: