Ο αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Γιαννακούρας, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τις αποφάσεις της περιφέρειας σχετικά με τα χρήματα που θα δοθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ προανήγγειλε και νέες. Διαβάστε σε ποια γήπεδα θα υπάρξουν βελτιώσεις και σε ποια αλλαγή χλοοτάπητα.

fdkshnvbgΟσο για το χρονοδιάγραμμα των έργων, ο κύριος Γιαννακούρας δήλωσε πως μέσα στο 2015 θα έχουμε και την ολοκλήρωσή τους.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε για τα χρήματα που αποφασίστηκε να δοθούν, τα έργα που έχουν προτεραιότητα και αν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για το στάδιο μιας και ο Αρκαδικός θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α1.

Για τις αποφάσεις της Περιφέρειας: "Δεν είναι μόνο αυτά (τα χρήματα), έχουν υπάρξει ακόμα μεγαλύτερα ποσά, όμως στόχος είναι συνεχώς να αυξάνονται για αθλητικά κέντρα στην Αρκαδία. Αλλωστε βούληση του κύριου Τατούλη και δική μου είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον αθλητισμό μας. Μας έχουν κάνει υπερήφανους τα παιδιά της Αρκαδίας, ο Αστέρα μας μεσουρανεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και με την ευκαιρία που δίνετε θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Αρκαδικό που ανέβηκε κατηγορία και θα μας εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία.

 

 

Βούλησή μας είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μιας και αυτές οι ομάδες αντλούν παιδιά, αθλητές από τις κατώτερες κατηγορίες και έτσι λοιπόν πρέπει να υπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αρκαδία ώστε να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται και μέσα από αυτά να βγαίνουν τα ταλέντα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες έτσι ώστε να έχουμε περισσότερους ντόπιους που δίνουν και διαφορετικό χρώμα".

Για τα γήπεδα που αφορούν οι αποφάσεις: "Οι αποφάσεις αφορούν δύο γήπεδα 5*5 στην περιοχή του Ξηροπήγαδου, επίσης στο γήπεδο του Αστρους θα έχουμε αλλαγή χλοοτάπητα, στο γήπεδο της Τεγέας βελτιώσεις και χλοοτάπητα, καθώς επίσης και στο γήπεδο του Παναρκαδικού, βελτιώσεις.

 

 

Ακόμα θα δοθούν χρήματα για το γήπεδο της Νεστάνης και έρχονται και άλλα χρήματα για ακόμη περισσότερες εγκαταστάσεις".

 

 

Για το χρονοδιάγραμμα των έργων: "Από την στιγμή που έχουν μπει τα χρήματα και έχουν γίνει οι μελέτες είναι θέμα γραφειοκρατικό, που μπορώ να πω, πως έχει χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα.

 

 

Μέχρι τέλους του 2015 νομίζω πως όλα τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί. Θα είναι νωρίτερα, όμως βάζω λίγο πιο μακριά για να μην είμαι ανακόλουθος. Τα μικρότερα έργα φυσικά θα γίνουν πιο γρήγορα σε σχέση με τα μεγαλύτερα. Θα ακολουθήσουν μια σειρά και από άλλες εγκαταστάσεις που έχουμε κουβεντιάσει και θα ανακοινώσουμε στις επόμενες συνεδριάσεις.

 

 

Ολες οι εγκαταστάσεις που ανέφερα ανήκουν στους Δήμους. Εμείς όμως δεν βάζουμε γραμμές, δεν βάζουμε σύνορα. Πιστεύουμε στον αρκαδικό αθλητισμό και βοηθάμε".

 

 

Για τυχόν βελτιώσεις στο κλειστό της Τρίπολης ενόψει Α1: "Ο Αρκαδικός δεν μας έχει πει κάτι για την περιοχή εκεί, για το στάδιο, είναι αποκλειστικά του Δήμου, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο αίτημα. Από άλλες περιοχές όμως υπάρχουν και σύντομα θα έχουμε νέα".

 

 

Πηγή: arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: