periferia peloponisoyΠαρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Η αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% στις Ζωοτροφές και στις δαπάνες Δακοκτονίας έτους 2015 οδηγούν την κτηνοτροφία στην καταστροφή και τη δακοκτονία των ελαιοπαραγωγικών περιοχών σε αδυναμία οικονομικής ανταπόκρισης βάζοντάς τες σε κίνδυνο αποτυχίας του Προγράμματος. (εξ αναβολής)


ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαφωτίου
2. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα για την Υλοποίηση της Πρότασης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 85 ΧΑΝΙΑ ΚΡΟΚΕΩΝ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
3. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα για την Υλοποίηση της Πρότασης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΕΥΚΤΡΟ – ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ο «ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ» Δολιανών, για την υλοποίηση του Έργου: Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην ΤΚ Δολιανών, Δ. Βόρειας Κυνουρίας. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης και του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης, γα την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων γηπέδου ΤΚ Νεστάνης Δ. Τρίπολης». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
6. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, γα την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
7. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ για την υλοποίηση της Υπηρεσίας: «Διοικητική-Τεχνική Υποστήριξη Κτηνοτρόφων Δημοτικών Ενοτήτων Κοντοβάζαινας, Τροπαίων, Ηραίας» στη Π.Ε. Αρκαδίας. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ηλίας Στρατηγάκος.
8. Έγκριση των αναλυτικών εκθέσεων ελέγχου των χρήσεων 2010-2013 και της έκθεσης Ελέγχου λύσης και Εκκαθάρισης της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» από την εταιρεία «Grand Thornton Α.Ε.- Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης
9. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από την μεγάλης εκτάσεως πυρκαγιά στην περιοχή της Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασίας της ΠΕ Λακωνίας, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) με τίτλο: «Βελτίωση τμήματος Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Κορίνθου – Πατρών από Ι.Κ. Αρχαίας Κορίνθου έως Ι.Κ. Παραλίας Λέχαιου». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
11. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: Βιομηχανία παρασκευής οργανοχημικών λιπασμάτων και φυτοχωμάτων (συσκευασία αυτών μετά από απλή ανάμιξη), που βρίσκεται στο 80ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου της ΔΚ Ισθμίας ΔΕ Λουτρακίου – Περαχώρας, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων της Π.Ε. Κορινθίας. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
12. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Τροποποίηση – εκσυγχρονισμός Κέντρου Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος με κωδική ονομασία «ΑΝΑΒΡΥΤΗ - 3006097» που βρίσκεται στη θέση «ΑΝΑΒΡΥΤΗ» του Δήμου Σπάρτης της Π.Ε. Λακωνίας». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.
13. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Εγκατάσταση Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE Α.Ε., με κωδικό θέσης «VERIA/X 1415364» στη θέση ύψωμα «Φτέρη», της Δ.Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης της Π.Ε. Λακωνίας». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.
14. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Τροποποίηση – εκσυγχρονισμός Κέντρου Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος με κωδική ονομασία «ΔΙΔΥΜΟ - 3006092», στη θέση «Δίδυμα», Δήμου Ερμιονίδας, Π.Ε. Αργολίδας. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

15. Έγκριση συγκρότησης της Επιτροπής του άρθρου 13, παρ.4 του Π.Δ. 242/1996 (ΦΕΚ-179 Α’): «Καθορισμός προϋποθέσεων, τρόπου και διαδικασίας για την εκμίσθωση, τη δωρεά, την παραχώρηση της χρήσης, την εκποίηση, τη μίσθωση και την αγορά ακινήτων και κινητών πραγμάτων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων», για την ΠΕ Αρκαδίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
16. Έγκριση τροποποίησης του ΠΔΕ με ένταξη νέων έργων, από εκπτώσεις, για την ΠΕ Αρκαδίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
17. Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και πιστώσεων υποέργων και ένταξη νέου υποέργου, σε βάρος των πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600005.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: