apostolopoylioΠαρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 20η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις
2 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επερώτηση των Σύμβουλων κ.κ. Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη, με θέμα: Εξελίξεις με το έργο Μονάδα βιοαερίου της εταιρείας Βιοενεργειακή Μαντινείας Α.Ε.
2. Έγκριση υλοποίησης προγράμματος με τίτλο «Διαχείριση επιδημιολογικών κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές. Δημιουργία και οργάνωση μηχανισμού επαγρύπνησης, ταχείας αντίδρασης και καταπολέμησης εντόμων διαβιβαστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» για την διετία 2016 – 2017.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης
3. Ψήφισμα στήριξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την συνέχιση λειτουργίας των Εκπαιδευτικών Μονάδων Μαθητείας του ΟΑΕΔ, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα
4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: «Αύξηση δυναμικότητας, υφιστάμενης πτηνοτροφικής εγκατάστασης ωοτόκων ορνίθων, σε γήπεδο έκτασης 99.256,88 τ.μ. στη θέση «Κοσμάς» Δ.Κ. Εξαμιλίων, Δήμου Κορίνθου, Π.Ε. Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με φορέα την ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΧΒ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.» (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Πελοπίδας Καλλίρης και Ηλίας Στρατηγάκος.
5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: Αύξηση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμός της Μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας σε θαλάσσια έκταση 50,1 στρεμμάτων στη θέση «Καλαμάκι» του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ΠΕ Αρκαδίας, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, Ευάγγελος Γιαννακούρας και Ηλίας Στρατηγάκος.
6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης, στη θέση «Μεγαβούνι» της ΤΚ Βαλτετσίου ΔΕ Βαλτετσίου, Δήμου Τρίπολης, ΠΕ Αρκαδίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
7. Ορισμός νέου εκπροσώπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις έκτακτες και τακτικές Γενικές Συνελεύσεις του ΚΕΚ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΕ. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης
8. Έγκριση χορήγησης αδειών άσκησης υπαιθρίου πλανόδιου εμπορίου για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας κατά το έτος 2015.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης
9. Έγκριση θέσπισης πάγιων χορηγημάτων καθαριότητας για τον καθαρισμό των Υπηρεσιών της ΠΕ Αρκαδίας καθώς και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, για το χρονικό διάστημα από 1-1-2016 έως 31-12-2016.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
10. Έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Αναπτυξιακής Βορείου Πελοποννήσου Α.Ε. και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Κυριακής Δημητσάνας, για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κτιρίου Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: