Grace1Ένα άρρωστο σκυλί ράτσας ροτβάιλερ έχει προκαλέσει νέα κόντρα μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου.
Το σκυλί βρέθηκε μετά από αναφορές κατοίκων του χωριού Παρθενίου και διαπιστώθηκε ότι έχει Καλαζάρ. Έτσι θα πρέπει να αποφασιστεί η τύχη του από εδώ και πέρα, αν δηλαδή θα θανατωθεί ή αν θα το υιοθετήσει κάποιος φιλόζωος για όσο ζήσει το σκυλί.


Στη σύσκεψη λοιπόν που έγινε στο Δημαρχείο Τρίπολης, για να συζητηθεί το όλο θέμα, τα μέλη του Φιλοζωικού δεν πήγαν και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Σταματόπουλο να κατηγορήσει τον Σύλλογο για αδιαφορία και έλλειψη συνεργασίας. Μάλιστα ειπώθηκαν πολλά ακόμα στην συνέντευξη τύπου του Αντιδημάρχου για τους φιλόζωους και όλα δείχνουν πως η κόντρα καλά κρατεί... Και η κόντρα έχει συνέπεια την μη επίλυση του θέματος που τα αδέσποτα που αντί να λύνεται επιδεινώνεται στην Τρίπολη.
Οι κάτοικοι φοβούνται σε πολλές γειτονιές, κυρίως περιμετρικά της πόλης, αφού τα σκυλιά έχουν κάνει αγέλες... Και σε κουβέντα ακούσαμε να λέγετε από γονείς... "Δεν μπορούμε ούτε τα παιδιά μας να αφήσουμε να παίξουν λίγο από το φόβο των σκυλιών..." Είναι και αυτή μία διάσταση του όλου θέματος που πρέπει, όπως έχουμε ξαναπεί, να λυθεί άμεσα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια