a theatro alsousΔεν είναι η πρώτη φορά που το διαπιστώνει κανείς αυτό... Είναι παλιό φαινόμενο, αλλά δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται και σήμερα. Στην Τρίπολη από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πολιτιστική κουλτούρα και για αυτό, ίσως, δεν την προτιμούν ιδιαίτερα και μεγάλοι θίασοι ή τα "ονόματα" του καλλιτεχνικού κόσμου. Στην παράσταση "Ερωφίλη", μία ξεχωριστή τραγωδία με καλούς ηθοποιούς και προσεγμένες ερμηνείες, το θεατράκι του Άλσους Αγίου Γεωργίου δεν γέμισε.

Οι "εκλεκτοί" δεν ήταν πάνω από 50-60 άτομα και μπορεί κανείς να καταλάβει την απογοήτευση των διοργανωτών, αλλά και των συντελεστών του έργου. Αλλά και στις προηγούμενες εκδηλώσεις, όσες έχουν γίνει μέχρι τώρα, το θεατράκι δεν γέμισε. Ενώ τα πανηγύρια, δεν ξέρουμε άραγε γιατί, αφού και εκεί πληρώνεις, είναι γεμάτα και πολλές φορές δεν βρίσκεις τραπέζι....
Όλη αυτή η κατάσταση προβληματίζει και για εμάς χρήζει "ψυχιατρικής ανάλυσης"... Γιατί να ήταν τζάμπα τα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις να πλήρωνες, να πούμε, εντάξει πού να βρει ο κόσμος λεφτά για θέατρο και κουλτούρα.. Κάτι άλλο συμβαίνει με τους κατοίκους της Αρκαδικής Πρωτεύουσας.. Ενώ σε άλλες περιοχές δεν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο...Ας ευχηθούμε να συγκινηθούν οι κάτοικοι της πόλης στις επόμενες εκδηλώσεις και να γεμίσουν το θεατράκι.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - NIKOS

    ΄΄ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ........... ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ??? MΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ??? ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - JMMAN

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ??

    Σαν 0 Σύντομο URL: