aporrimmata diaxirisiΘεωρούμε, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΦΟΔΣΑ, που έχουν να κάνουν με εξώδικα, με καχυποψία, με εντάσεις και με απειλές για μηνύσεις και οι οποίες έλαβαν χώρα στην συνεδρίαση της Τρίτης, θα πρέπει οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου να απολογηθούν στους πολίτες, αυτούς δηλαδή που, όπως θέλουν να λένε, εκπροσωπούν.
Και γιατί να απολογηθούν; Μα γιατί το επίπεδο των συνεδριάσεων αλλά και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο όργανο που είναι αρμόδιο για τα σκουπίδια δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη λύση του προβλήματος , αλλά δείχνουν ανθρώπους που έχουν μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των δικών τους φιλοδοξιών και την κόντρα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ή με όποιον άλλο κάθε φορά κρίνουν πως πρέπει "να κοντράρουν".


Εκείνο για το οποίο καίγονται είναι μην "κερδίσει" η Περιφέρεια στο θέμα των απορριμμάτων. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η συμπεριφορά τους. Αν ενδιαφέρονταν για τα απορρίμματα θα είχαν προχωρήσει τις προσωρινές διαχειρίσεις, όπως άλλωστε τους δίνει και ο Νόμος το δικαίωμα και δεν θα ασχολούνταν με το ποιος θα είναι Πρόεδρος στο ΦΟΔΣΑ, αν είναι Δήμαρχος ή Δημοτικός Σύμβουλος και ούτω καθεξής. Θα ομονοούσαν (εδώ δεν μπόρεσαν ούτε να μετρηθούν και να συμφωνήσουν πόσοι θέλουν εκλογή προέδρου και πόσοι όχι...). Δυστυχώς λίγοι είναι εκείνοι που φαίνεται πως θέλουν να βρεθεί λύση για τα σκουπίδια. Όσον αφορά το ΦΟΔΣΑ είναι χωρίς Πρόεδρο και οι καθυστερήσεις θα συνεχιστούν αναφορικά με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό... Ας ελπίσουμε πως θα γίνει η απαιτούμενη αυτοκριτική από τους αιρετούς μας και την επόμενη φορά θα τα βρουν και θα βγάλουν έναν Πρόεδρο ομόφωνα, για να προχωρήσει επιτέλους και η διαχείριση των απορριμμάτων. Όσο για το ενδιαφέρον για τους πολίτες δεν μπαίνει σε ζυγαριά.. Αποδεικνύεται από τα έργα και τις πράξεις

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια