diplomaΣε συμβολική κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών Αρκαδίας, στην Τρίπολη, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης εκπρόσωποι σχολών οδηγών της Αρκαδίας, διαμαρτυρόμενοι γιατί εδώ και μήνες δεν γίνονται εξετάσεις για διπλώματα λόγω της αποχής των εξεταστών. Οι εξεταστές διεκδικούν το ποσό των 170 ευρώ για την διενέργεια εξετάσεων διπλώματος και επειδή δεν δίνεται από την Κυβέρνηση, η οποία βέβαια λέει πως για αυτό ευθύνονται οι θεσμοί, απέχουν των καθηκόντων τους.
Οι εκπρόσωποι των σχολών οδηγών αναφέρουν πως έχουν "παγώσει" 500 διπλώματα και περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα άμεσα γιατί αντιμετωπίζουν και οικονομικά προβλήματα, μιας και οι υποχρεώσεις τους τρέχουν.


Από τη δική τους πλευρά οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών, μέσω του Προϊσταμένου τους, Παναγιώτη Μισθού, αναφέρουν πως αν οι εξετάσεις για διπλώματα γίνουν εντός του ωραρίου τους, αυτό σημαίνει ότι θα μείνουν πίσω άλλες εργασίες της υπηρεσίας και θα ταλαιπωρηθούν οι πολίτες που προσέρχονται. Σημειώνουν πως θα πρέπει να κλείνει η υπηρεσία τις ώρες των εξετάσεων, αφού οι υπάλληλοι είναι οχτώ και δεν επαρκούν για την διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια