Smirniotis DimarxosΤο κόστος των εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς χαρακτηρίστηκε υπερβολικό από τους Συμβούλους της μειοψηφίας και σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι για την εκδήλωση της Κυριακής το βράδυ θα δοθούν 30 χιλιάδες ευρώ. Εντωμεταξύ, όπως φάνηκε από την καταγραφή των εξόδων, τα ηχητικά θα έρθουν από άλλη περιοχή και μάλιστα είναι ακριβότερα από την περσινή χρονιά. Αυτό έκανε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, πρώην Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη να σχολιάσει με τα εξής:

Κατά τη Δημοτική Αρχή του κ. Παυλή οι επαγγελματίες του Δήμου είναι ανίκανοι να καλύψουν ηχητικά τις εκδηλώσεις της ΄Αλωσης και γιαυτό φέρνουνε εκτός Τρίπολης αφού περιγράψανε - απολύτως παράνομα - με ονόματα συγκεκριμένων εταιρειών τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να αποκλείσουν τους ντόπιους που "κατά διαβολική σύμπτωση" διαθέτουν διαφορετικών εταιρειών. "Συγχαρητήρια" και εις ... "ανώτερα" !!!

Η αναβάθμιση των εκδηλώσεων φαίνεται πως για κάποιους έρχεται με την χρησιμοποίηση επαγγελματιών και υπηρεσιών από άλλες περιοχές.. Τι να πει κανείς.. Δεν έχουμε πλέον έναν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να μας βοηθήσει...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια