APOKOMIDH APORRIMMATWN ME OXHMA 464Το τελευταίο περιστατικό με την ανεξέλεγκτη απόρριψη σκουπιδιών στο Ανθοχώρι Μεγαλόπολης δείχνει, αυτό που συμβαίνει κατά κόρον, όσο και αν κάποιοι θέλουν να ωραιοποιούν καταστάσεις, στην περιοχή της Αρκαδίας και όχι μόνο. Άλλωστε μία βόλτα σε χωριά και σε ορεινές δασώδεις και μη περιοχές θα αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων μας, αφού παντού υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια, μπάζα, οικιακές συσκευές, έπιπλα και κάθε λογής άχρηστο αντικείμενο για τον απορρίψαντα. Τελικά δεν υπάρχει καμία περιβαλλοντική συνείδηση και όσο και αν κάποιοι θέλουν να λένε πως είμαστε Ευρωπαίοι μάλλον απέχουμε έτη φωτός από το να είμαστε στην πράξη.


Δείτε και το δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαλόπολης για την απόρριψη σκουπιδιών στο Ανθοχώρι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Σε αυτοψία που έγινε στον χώρο την Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα της ρύπανσης του δρόμου εισόδου του Ανθοχωρίου από την απόρριψη σκουπιδιών και την απόθεση άχρηστων υλικών. Αυτοπροσώπως ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Αντιδήμαρχος κ.Μπάζιος, υπάλληλοι του Δήμου και τοπικοί του Ανθοχωρίου παράγοντες, είδαν την απαράδεκτη κατάσταση. Εκατέρωθεν του δρόμου, μόλις 2km από την είσοδο του χωριού, να δημιουργούνται σταδιακά χώροι απόθεσης σκουπιδιών.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος, θα ζητήσει τον καθαρισμό των χώρων από την ΔΕΗ στην οποία ανήκει, αλλά και την παρέμβαση από το Αστυνομικό Τμήμα με τακτικότερο έλεγχο της περιοχής.

Το βασικό όμως είναι η συνειδητοποίηση από όλους μας ότι μόνο με την συλλογική προσπάθεια και την συμμετοχή μας θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας και την καθαρότητα του περιβάλλοντος.

Για τον Δήμο

Ο Αντιδήμαρχος

Μπάζιος Ιωάννης

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια