PapadimitriouΟ Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 10 Μαΐου ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Βαλτέτσι για την επέτειο της ιστορικής μάχης. Και αυτό το είπε γιατί οι εκδηλώσεις στο Βαλτέτσι συμπίπτουν με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Χρυσοβίτσι για το "Προσκύνημα του Κολοκοτρώνη". Η δεύτερη είναι μία γιορτή που έχει καθιερωθεί τελευταία με προσπάθεια της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών.


Ο κ.Παπαδημητρίου, όμως, δεν πήγε το θέμα παραπέρα και δεν είπε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να υποβαθμίσουν τις εκδηλώσεις στο Βαλτέτσι.. Γιατί άραγε δεν τους κατονόμασε; Η εκδήλωση που θα μπορούσε να αλλάξει ημερομηνία είναι αυτή του Χρυσοβιτσίου και όχι γιατί θέλει κάποιος να μειώσει τη σημασία του γεγονότος, αλλά γιατί ως διοργάνωση εκδήλωσης έπεται αυτής του Βαλτετσίου, που έχει οριστεί και με Προεδρικό Διάταγμα.
Το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί ας αποτελέσει αφορμή για καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας. Ας υπάρχει συνεννόηση έστω σε αυτά τα ζητήματα και κάποιοι μην προσπαθούν μέσα από τις εκδηλώσεις να δείξουν την εμπάθειά τους για πρόσωπα και γεγονότα που συμβαίνουν.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια