liberopoyloyΙδιαιτέρως επικριτικός ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με την Περιφερειακή Σύμβουλο Δήμητρα Λυμπεροπούλου της παράταξης "Πελοπόννησος Οικολογική". Ο Περιφερειάρχης και τι δεν είπε στην κα.Λυμπεροπούλου που είναι σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη για την συνεργασία των Οικολόγων με την Κυβέρνηση. Η αφορμή ήταν η επερώτηση της συμβούλου για το ΤΑΙΠΕΔ και την αξιοποίηση ακινήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Ο κ.Τατούλης κατηγόρησε μάλιστα την κα.Λυμπεροπούλου πως ο υπουργός που υπηρετεί εμπλέκεται με τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και μάλιστα του υπέδειξε ποιος θα είναι ο μελετητής για την σύνταξη του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τα απορρίμματα και για το ποσό που θα λάβει και θα φθάνει τις 12.500 ευρώ.
Χαρακτήρισε δε "καταστροφική την Κυβέρνηση" και ότι παρουσιάζεται ως "Μεσσίας". Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ειπώθηκαν και άλλα και δεν θα μπορούσε ο Περιφερειάρχης να μην ζητήσει να δοθεί επιτέλους μία λύση στο θέμα των απορριμμάτων και να ληφθεί μία ουσιαστική απόφαση και όχι να συνεχίζουν οι καθυστερήσεις και οι διαφορετικές απόψεις.
Για να δούμε αν τελικά θα προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες γιατί το πρόβλημα φαίνεται να οξύνεται όσο περνά ο καιρός, όσο και αν διατείνονται οι δήμαρχοι πως έχουν λύσεις.
© 2016 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια