prosfigas 1Ελληνικό φαινόμενο να μιλούν πολλοί, ακόμα και για θέματα που δεν γνωρίζουν ή που δεν έχουν σωστή πληροφόρηση.. Οι κουβέντες της πιάτσας και του καφενείου δεν αποτελούν στοιχεία και δεν μπορεί κανείς, πολύ περισσότερο όταν υπηρετεί την ενημέρωση, να παραπληροφορεί και να δημιουργεί εντυπώσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Τις τελευταίες ώρες έχουμε γίνει δέκτες πολλών τηλεφωνημάτων για τον αριθμό των προσφύγων που θα έρθουν στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Τρίπολη....


Και αυτό γιατί κυκλοφορούν πληροφορίες για πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων... Και τι δεν έχουν διαβάσει οι πολίτες της Αρκαδίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κανένας αριθμός και μόνο οι αρμόδιοι γνωρίζουν πόσοι θα έρθουν στην Τρίπολη. Σίγουρα πάντως αυτοί δεν θα ξεπερνούν τους 400-500 που ήταν και η αρχική πληροφόρηση, ενώ στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο δια στόματος του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη ειπώθηκε πως ο αριθμός θα είναι μικρότερος από ό,τι είχε υπολογιστεί αρχικά.
Ενώ και με βάση τις πληροφορίες για το κτίριο που έχει επιλεγεί στη ΒΙΠΕ, αυτό δεν μπορεί να πάρει πολλούς πρόσφυγες.... Εκτός και αν έχουν επιλεγεί και άλλα κτίρια που δεν έχουν γίνει γνωστά.
Όσο για τις αντιδράσεις, αυτές δεν μπορεί να τις κρίνει κανένας. Αλλά και πάλι αυτά που ακούστηκαν στην έκτακτη συνέλευση του ΣΕΒΙΠΕΤ, είναι υπερβολικά.
Πάντως καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.... Σίγουρα το κουβάρι θα ξετυλιχθεί και θα μάθουμε περισσότερα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια