megalopoli komvosΜετά από καθυστέρηση ετών η συνδετήρια οδός της Μεγαλόπολης παραδόθηκε στην κυκλοφορία και μάλιστα με την παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη. Παρόλα αυτά η παράδοση του δρόμου, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της πόλης είχε πολύ γκρίνια και αρκετή κριτική. Αρχικά υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της εκδήλωσης, αφού ο Υπουργός προτίμησε να "μακρύνει" τη διάρκεια της σύσκεψης με τον Δήμαρχο της πόλης για τις καταστροφές και άφησε τον κόσμο να περιμένει στον ήλιο μάλιστα... Και όταν δέχθηκε την παρατήρηση του Περιφερειάρχη "του την είπε". Τι του είπε; Πως δεν έχει αίσθηση του χρόνου, για να πάρει την απάντηση από τον κ.Τατούλη ότι "λειτουργεί με χρόνους ΠΑΣΟΚ και δεν σέβεται όχι τους αιρετούς αλλά τον κόσμο που ανέμενε στο λιοπύρι".


Εκτός όμως από τη χρονική καθυστέρηση στην έναρξη της εκδήλωσης, υπήρξε κριτική και για το ίδιο το έργο. Ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος έκανε λόγο για "κατασκευαστικές αστοχίες" και για υπερβολικό κόστος σε ένα δρόμο που είναι επικίνδυνος και δεν διαθέτει ούτε νησίδα αλλά έναν κύκλο που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει σε τι χρησιμεύει.
Ακόμα υπήρξαν σχόλια και για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Υπουργός, ο οποίος ξέχασε κυριολεκτικά ό,τι έγινε από τους προηγούμενους και αναφέρθηκε μόνο στις δικές τους παρεμβάσεις, ως Κυβέρνηση με έναν, κατά γενική ομολογία, αλαζονικό τρόπο... Επίσης έδωσε μία περίεργη αιτιολόγηση για το κίνημα "δεν πληρώνω". Είπε πως το δεν πληρώνω εμπόδισε το να πληρώνουμε περισσότερα... Τι εννοούσε μόνο ο ίδιος το ξέρει...
Τέλος πάντων, ας ευχηθούμε ο δρόμος να είναι καλοτάξιδος και να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής της Μεγαλόπολης, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια