leiki nixtaΑπό ότι φαίνεται "λευκή νύχτα" δεν θα δούμε στην Τρίπολη. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκου Τσιαμούλου, που είχε προτείνει και την εν λόγω διοργάνωση, η δημοτική αρχή με πρόσχημα την "Γιορτή κρασιού" στο Ζευγολατιό, δεν θέλει να κάνει την "λευκή νύχτα".
Ζήτησε λοιπόν ο κ. Τσιαμούλος σε συνέντευξη τύπου να αφήσει ο Δήμαρχος και η παράταξη του τον εγωισμό στην άκρη, και αυτό το είπε, επειδή ο ίδιος είχε προτείνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, και να κάνει την "λευκή νύχτα", που θα βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και προσελκύσει το ενδιαφέρον και επισκεπτών από άλλες περιοχές.


Και ενώ εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε για την "λευκή νύχτα" και μένουμε στα ίδια και στα ίδια, στην γειτονική Καλαμάτα, έκαναν και λευκή νύχτα και κόκκινη νύχτα και ήδη διοργανώνουν αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά μαζικό νυχτερινό μπάνιο στην παραλία της πόλης...
Ό,τι και να πει κανείς, όσο και αν δεν θέλει να το παραδεχθεί, η Καλαμάτα πρωτοπορεί... Ας ανοίξουμε λοιπόν τα μάτια μας και ας αξιοποιήσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα και τη δική μας κουλτούρα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια