1 3Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, εν προκειμένω την Τρίπολη, είναι γνωστό ένα θέμα που έχει προκύψει με συγγενικό πρόσωπο αιρετού στο Δήμο.... Ένα θέμα προσωπικό με λίγο πικάντικο χρώμα....Και όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις αναζητούνται και οι θύτες...
Με αφορμή λοιπόν τα όσα λέγονται στην πόλη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα όσον αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Επειδή τον τελευταίο καιρό, Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης εμπλέκει το όνομα μου σε προσωπικό ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ζήτημα, διαρρέοντας ανηθικότητες στην πόλη,
προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ θέμα και να το αναγάγει σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ότι ο κόσμος ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ και ΚΡΙΣΗΣ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ στην λασπολογία της, η εμπλοκή μου στο θέμα είναι, ότι η ΙΔΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ λόγο της επαγγελματικής μου ειδικότητας .
Την βοήθεια μου, την προσέφερα στις αρμόδιες αρχές πάνω στα τεχνικά ζητήματα, είναι καταγεγραμμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΟΥ είναι ΑΝΗΘΙΚΗ και είναι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ.

Πάντως τελευταία στην Τρίπολη γίνονται πολύ περίεργα πράγματα στα οποία εμπλέκονται δημόσια πρόσωπα και αυτό δυστυχώς δεν τιμά μία πόλη ιστορική που θα έπρεπε να απασχολεί την κοινή γνώμη μόνο για καλές ειδήσεις και για έργα.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η υπόθεση.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια