libovisiΗ συνέντευξη του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή εκτός από τις απαντήσεις προς τη μειοψηφία για διάφορα ζητήματα και το σχόλιο πως το έργο της δημοτικής αρχής θα κριθεί στο τέλος της θητείας και θα είναι θετικό, είχε και αποκαλύψεις. Πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί το προηγούμενο διάστημα και αν μη τι άλλο προβληματίζουν και σίγουρα θα θέλαμε να υπάρξουν απαντήσεις και από τους εμπλεκόμενους για τις παραλείψεις και την αδιαφορία τόσων ετών.


Τι είπε ο Δήμαρχος; Πως ο περιφερειακός δρόμος της Μουτζουροπούλου δεν είναι δημόσιος αλλά διεκδικείται από ιδιώτη. Και αυτό γιατί δεν έχει γίνει αναλογισμός όλα αυτά τα χρόνια και δεν αποζημιώθηκε ο ιδιοκτήτης της έκτασης των 1730 μέτρων και τώρα επανέρχεται το θέμα και ο δήμος καλείται να πληρώσει μεγάλα ποσά για να λυθεί το ζήτημα.
Εκτός όμως από το συγκεκριμένο δρόμο ο κ.Παυλής αναφέρθηκε και στο Λιμποβίσι, λέγοντας πως ακόμα και ο χώρος που είναι η Εκκλησία αλλά και η προτομή του Θ.Κολοκοτρώνη είναι ιδιωτικά.. Σίγουρα όλα αυτά προκαλούν έκπληξη και απορία γιατί δεν είχαν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες χρόνια πριν, που και τα οικονομικά ήταν καλύτερα και ίσως λιγότερα τα προβλήματα των δήμων.
Πόσα ακόμα άραγε να μην έχουν έρθει στο φως; Κάθε μέρα όλο και κάτι περίεργο εμφανίζεται που δεν τιμά τους αιρετούς μας και τους ανθρώπους που άσκησαν διοίκηση.. Οργάνωση τελικά καμία.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια