vlasisΕρώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης, από κοινού με ομάδα 20 βουλευτών της ΝΔ, χθες 22/7/2015, με θέμα « Η Διαφθορά και το ήθος της ‘’ πρώτη φορά Αριστεράς ‘’».


Όπως τονίζεται, προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ευαγγελιζόταν «καταπολέμηση της διαφθοράς και εισαγωγή στη δημόσια ζωή ενός νέου ήθους διαφάνειας και αξιοκρατίας». Δυστυχώς, μετά από έξι μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπάρχουν πολλά περιστατικά καταστρατήγησης αυτής της επαγγελίας, κάποια από τα οποία παρατίθενται στη σχετική ερώτηση.
Οι Βουλευτές της ΝΔ, ζητούν από τον Πρωθυπουργό να αποδείξει το νέο ήθος και το ηθικό πλεονέκτημα που η Κυβέρνηση διεκήρυττε επανειλημμένως και χωρίς μεγαλοστομίες να δώσει στο φως της δημοσιότητας όλα τα δεδομένα που αφορούν πολλές πράξεις κι αποφάσεις της Κυβέρνησης. Να συστρατευθεί μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση και, μακάρι, με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στον αγώνα εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος και να επιδείξει μηδενική ανοχή σε ανήθικες συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια