tatoulis doriforos peloponnisos aftodioikisi 0 0Το τελευταίο καιρό έρχονται στην επικαιρότητα διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πολιτικό μέλλον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και πρώην Υπουργού Πέτρου Τατούλη .. Πολλά ΜΜΕ σήμερα τον θέλουν υποψήφιο για πρόεδρο της Ν.Δ. Οι εκτιμήσεις αυτές μάλλον είναι δημιουργήματα δημοσιογραφικής φαντασίας παρά η πραγματικότητα.

Ο Τατούλης δε γυρνάει πίσω για να ηγηθεί ενός φθαρμένου μνημονιακού κόμματος το οποίο το βαραίνουν φαντάσματα του Καραμανλικού, Μητσοτακικού και Σαμαρικού παρελθόντος Αν αποφασίσει ο Τατούλης να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, κάτι που ίσως το κάνει πράξη σύντομα ,θα ηγηθεί μιας νέας πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης, παρά μιας παλαιάς και χιλιοφθαρμένης Νέας. Δημοκρατίας.Ο Περιφερειάρχης σύμφωνα με έγκυρες πηγές στο νέο αυτό πολιτικό σχηματισμό δεν θα βάλει κομματικά όρια ,δεν θα χρωματίσει ,ανθρώπους ,δεν θα βάλει ιδεολογικά στεγανά ,θέλει έναν πολιτικό σχηματισμό που το πολιτικό βεληνεκές του θα εκτείνεται από την αριστερά μέχρι τη δεξιά ,χωρίς πολιτική περιχαράκωση ,με σαφή Ευρωπαικό προσανατολισμό.. Αυτή τη νέα ιδεολογική πλατφόρμα που οραματίζεται καιρό τώρα ο Τατούλης σκέφτεται να την εφαρμόσει και στην πράξη. Πολύ σύντομα ,λοιπόν, η «Νέα Ελλάδα » θα είναι η νέα πολιτική πρόταση που θα ζητήσει τη στήριξη της εκλογικής βάσης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ή ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ'' ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΩΦΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ, ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ?
    ΤΟΥΛΑΖΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ.....
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.....) ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ......
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΄΄ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ''.......ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ......

    Σαν 0 Σύντομο URL: