kostopoylosΤα αλλάζει όλα ο Μητσοτάκης – Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο κόμμα

Νέες αλλαγές προωθεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με απόφασή του συστήνει γραμματείες ανά τομέα πολιτικής.

Ετσι, με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται 3 νέες γραμματείες:

Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, σε αντικατάσταση της Γραμματείας Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων και ορίζεται Γραμματέας ο κ. Θεόδωρος Κόλλιας.

 

Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος, σε αντικατάσταση του Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος και ορίζεται Γραμματέας η κυρία Ζωή Ράπτη.


Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων και ορίζεται Γραμματέας ο κ. Νικόλαος Κωστόπουλος.

+


Με άλλες αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται:

Γραμματέας στη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μαρία Συρεγγέλα.
Γραμματέας στη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς.
Γραμματέας στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ιωάννης Σμυρλής.
Γραμματέας στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεώργιος Σταμάτης.
Τέλος, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Σύμβουλός του για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής και Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Γ’ Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής ορίζεται, ο κ. Στυλιανός Πέτσας.

:

 

Νίκος Κωστόπουλος
Ο Νίκος Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθµια εκπαίδευση του στη Γερµανική Σχολή Αθηνών και στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τµήµα Γερµανικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ενώ παράλληλα παρακολούθησε σπουδές νοµικών, οικονοµικών και πολιτικών επιστηµών στο Πανεπιστήμιο Feruniversitaet Hagen στη Γερµανία.

Συνέχισε τις σπουδές του στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Zurich Elite Business School στην Ελβετία και στην Ευρωπαϊκή ∆ιακυβέρνηση (ΜEG) στο Πανεπιστήµιο Neapolis στην Κύπρο, ενώ παρακολούθησε το µεταπτυχιακό πρόγραµµα ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τµήµατος Πολιτικής Επιστήµης και ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1994 εργάζεται ως Στέλεχος Επιχειρήσεων και από το 2004 µέχρι και σήµερα ως Σύµβουλος ∆ιοίκησης και ενδεικτικά στις εταιρείες: Planet, ∆ΕΗ, Dialect Technologies. ∆ιετέλεσε ∆ιευθύνων Σύµβουλος της εταιρείας Planner, µέλος του οµίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Ειδικός Σύµβουλος της Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου του υπουργείου Εσωτερικών, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε έντονη και συνεχή πολιτική παρουσία ως μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών και ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος.

Είναι παντρεμένος με τη Βασιλεία Κατραβά.

 

iefimerida.gr

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια