Φύση τουρισμός

 

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρει τον «ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» για την τεράστια επιτυχία πρόκρισής του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και δηλώνει τη στήριξή του στην τεράστια προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην πόλη μας και όλοι οι Αρκάδες με τη σειρά μας οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό του στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα «μάχη» της πορείας του για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξής του προς την ομάδα της πόλης μας, θα διαθέσει για τα μέλη του 3 λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση των μελών του στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο 11 Μαΐου.

Επίσης, από την Τρίτη 7 Μαΐου θα διατίθενται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εισιτήρια του αγώνα αξίας 25 ευρώ (ΘΥΡΑ 24) και 10 ευρώ (ΘΥΡΑ 19). Τα εισιτήρια θα διατίθενται και για τα μέλη που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Για την κράτηση θέσης από τα μέλη στα λεωφορεία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: