Φύση τουρισμός

 

Κύριε Περιφεριάρχα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και εσείς προσωπικά έχετε σοβαρή ευθύνη για τις προσκλήσεις που αποστέλλονται για τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Η ναζιστική χρυσή αυγή πρέπει να καταδικαστεί σε κάθε λαϊκή συνείδηση, να βρίσκει μονίμως απέναντί της λαϊκό τοίχο αδιαπέραστο, να απομονωθεί.

Αυτό αξίζει σε μια δύναμη που εκπαιδεύεται να τρομοκρατεί, να δέρνει, να σπέρνει το φόβο στο λαό, να στοχοποιεί μετανάστες και να φυτεύει το ρατσιστικό δηλητήριο. Αυτό αξίζει σε μια δύναμη που οι πρακτικές και οι "υποσχέσεις" της, μας θυμίζουν τα αλήστου μνήμης τάγματα ασφαλείας. Οι ταγματασφαλίτες της δεκαετίας του '40, ο Χίτλερ, οι δικτάτορες της εφτάχρονης χούντας είναι οι πολιτικοί της πρόγονοι.

Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, για να τσακίσει κάθε φωνή αντίστασης. Ο λαός της περιοχής μας να μη δείξει καμία ανοχή στους φασίστες απογόνους των προδοτών, να απομονώσει τους χρυσαυγίτες, να αντιπαλέψει την πολιτική του συστήματος που γεννά το φασισμό και τους φασίστες και να παλέψει οργανωμένα για να γίνει κυρίαρχος στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει με τον ιδρώτα του.

Ερωτάσθε κ. Περιφεριάρχα

Θα σταματήσετε να προσκαλείτε σε εκδηλώσεις της Περιφέρειας το φασιστικό μόρφωμα της χρυσής αυγής;

Τρίπολη 26-4-2013

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

                                                  Νίκος Γόντικας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: