Φύση τουρισμός

ΠΡΟΣ

Τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο & τους παίχτες

της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

Η εντυπωσιακή σας πορεία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, που επιβραβεύτηκε με την πανάξια πρόκρισή σας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνει όλους τους Αρκάδες πολύ υπερήφανους. Σε πείσμα των καιρών μας δίνετε ανέλπιστη χαρά και αισιοδοξία.

Η Παγγορτυνιακή Ένωση, εκπροσωπούσα τους απανταχού χιλιάδες Γορτυνίους σας απευθύνει θερμά συγχαρητήρια και εύχεται ολοκάρδια να φέρετε το πολυπόθητο Κύπελλο στην πρωτεύουσα του Μοριά, όπως επίσης να έχετε μια λαμπρή συνέχεια στην Ευρώπη.

Με την αφορμή αυτή θα  θέλαμε να εκφράσουμε και την απόλυτη ικανοποίηση και  χαρά μας για την απόφασή σας να μετονομάσετε το γήπεδο της ομάδας σας από «Γήπεδο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ» σε «Γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», ως απόδοση φόρου τιμής στον  απελευθερωτή του Γένους μας. Η πατριωτική σας αυτή πράξη αποδεικνύει έμπρακτα τις αξίες που σας κοσμούν και τις ιδέες που σας διακατέχουν. Μάλιστα θα θέλαμε να σας προτείνουμε να τοποθετήσετε και μια επιβλητική πινακίδα με την νέα ονομασία του Γηπέδου και την προσωπογραφία του Γέρου του Μοριά σε σημείο του γηπέδου που να είναι διακριτή στους διερχόμενους από τον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως – Καλαμάτας.

Και πάλι σας συγχαίρουμε θερμά και σας ευχόμαστε μια μεγάλη νίκη το ερχόμενο Σάββατο. Όλοι οι Γορτύνιοι και Αρκάδες θα είμαστε στο πλευρό σας.  Στις καρδιές όλων μας είστε ήδη νικητές!

 

 

 

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Πλέσσιας                                             Μαρία Αγγελοπούλου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: