Φύση τουρισμός

ASTROSNEWS.GR

Ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση & Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση: Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή», πραγματοποιήθηκε χθες στο Ιδρυμα Ζαφείρη. Την ημερίδα οργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης και παρά τα όσα ενδιαφέροντα ακούστηκαν η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρή. Μετά το καλωσόρισμα του Δημάρχου κ. Μ. Σκαντζού και τον χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευ. Γιαννακούρα ακολούθησαν οι ομιλίες, με τους περισσότερους να επικεντρώνουν κυρίως στις αναξιοποίητες δυνατότητες της Πελοποννήσου. Στην ημερίδα βρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, οι αντιδήμαρχοι κκ. Δ. Γκύρος, Π. Μαντάς και Γ. Σαβούρδος, ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Στράτης Δαλιάνης, μέλη του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Ι. Μαρνέρης και ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, με τη ΝΔ, κ. Κ. Βλάσσης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Π. Τατούλη, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση της Ευρώπης, λέγοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα με τις έντονες αντιθέσεις να φέρνουν πιθανότατα και απρόβλεπτες συνέπειες και πως χρειάζεται αλλαγή ρότας. Ο κ. Τατούλης έκανε λόγο επίσης και για τη σημερινή επέτειο της Β΄ Εθνσυνέλευσης αναφερόμενος στα επιτεύγματά της και στα όσα άφησε ως κληρονομιά.

Στην ημερίδα έδωσαν το παρών και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ακρίτες» από την Κομοτηνή, τα οποία έδωσαν συμβολικά δώρα τόσο στους ομιλητές και τους καλεσμένους, όσο και σε όλους όσους βρέθηκαν χθες στην ημερίδα. Οι «Ακρίτες» θα συμμετέχουν και σήμερα στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης.

Δείτε παρακάτω δηλώσεις των ομιλητών της ημερίδας, κ. Γιώργου Κρεμλή, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Αν. Διευθυντής, Γενική Δ/νση Περιβάλλοντος και κυρίας Μαρίας Λοϊζίδου, Καθηγήτριας Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: