Φύση τουρισμός

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον αθλητικό χώρο και που συνδέονται άμεσα με την πόλη μας και την Αρκαδία, ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω δημόσια κάποιες σκέψεις μου.

 

Καταρχήν νιώθω πραγματικά υπερήφανος ως Αρκάς για την ομάδα μας, τον «Αστέρα Τρίπολης», ο οποίος κατάφερε τα τελευταία χρόνια να βγει και να παραμείνει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του πελοποννησιακού ποδοσφαίρου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και τους ιδιοκτήτες του «Αστέρα» για την πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία και για τη μοναδική αυτή εμπειρία που χάρισαν σε όλους εμάς και να τους ευχαριστήσω και για την τεράστια στήριξη που προσφέρουν άμεσα και έμμεσα στην πόλη μας.

 

Νιώθω πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μας, για την πόλη μας και για όλους τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση για την υποστήριξη της ομάδας μας, δίνοντας βροντερό «παρών» το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Από ‘κει και πέρα, για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του Τελικού, έχουν γραφτεί και ειπωθεί όλα αυτές τις ημέρες. Εγώ θέλω απλά να σημειώσω ότι πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο μαζί με τη γυναίκα μου και το μικρό μου γιο, πήγαμε να ζήσουμε μία γιορτή, ποδοσφαιρική και αρκαδική, και κατάφεραν να μας μεταμορφώσουν σχεδόν σε χούλιγκανς! Φανταστείτε τι θα συνέβαινε υπό αυτές τις συνθήκες, εάν στη θέση των ΦΙΛΑΘΛΩΝ του Αστέρα βρίσκονταν οι ΟΠΑΔΟΙ οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

 

Διαπίστωσα για άλλη μία φορά ότι η διαφθορά που ταλανίζει τη χώρα μας και την οποία, ως επιχειρηματίας εδώ και χρόνια βιώνω από πρώτο χέρι, έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να ξεριζωθεί ή έστω να περιοριστεί και δυστυχώς δε βλέπω «φως στο τούνελ».

 

Εύχομαι τόσο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, όσο και η χώρα μας, να βρει το δρόμο του μακριά από τη διαφθορά και το παρασκήνιο, όπως αρμόζει και αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα. Όπως η ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού, που πανάξια και με ψυχή κατέκτησε την Κυριακή το βράδυ το δεύτερο συνεχές Ευρωπαϊκό της Κύπελλο και εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τους συμπατριώτες Αρκάδες ιδιοκτήτες της ομάδας, τους οποίους είχαμε και κοντά μας πέρσι στο «Αρκαδικό Πανόραμα» με αφορμή τη βράβευση του κ. Κ. Αγγελόπουλου από το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

 

Ο Αστέρας μας χάρισε μοναδικές στιγμές, στιγμές που δεν είχε ξαναζήσει ο Αρκάς φίλαθλος. Αυτό θα κρατήσουμε από τον πρώτο μας Τελικό και μια μικρή δικαίωση από το γεγονός ότι οι περισσότεροι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν παρέμειναν καν για την απονομή του Κυπέλλου και όλη η Ελλάδα είδε και γνωρίζει ποιος άξιζε να κατακτήσει αυτό το Κύπελλο.

 

Τώρα όλοι μαζί στεκόμαστε με ψηλά το κεφάλι στο πλευρό της ομάδας μας δυναμικά, όλοι μαζί στο γήπεδο για την προσπάθεια του Αστέρα μας στα play-off και το Ευρωπαϊκό όνειρο… Γιατί οι εκπλήξεις με αυτήν την ομάδα δε σταματάνε και έχει πολλές χαρές, άξιες χαρές να μας χαρίσει στο μέλλον!

 

Γιάννης Μπουντρούκας

Επιχειρηματίας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: