Φύση τουρισμός

Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2009/128/ΕΚ και σε εφαρμογή του Ν. 4036/27-01-2012 ΦΕΚ Α 8/2012 Άρθρο 38 θα πρέπει οι κάτοχοι των παρακάτω ψεκαστικών μηχανημάτων: α. Νεφελοψεκαστήρων (συρόμενων, φερόμενων/αναρτώμενων, αυτοκινούμενων) β. Ψεκαστικών Αγρού (συρόμενων, φερόμενων/αναρτώμενων, αυτοκινούμενων) να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ( ως το συνημμένο υπόδειγμα) το οποίο αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση με δική τους ευθύνη.

Το απογραφικό δελτίο θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι  31-5-2013  στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής στη ταχ Δ/νση Τάπιας 9 – Τρίπολη ή στα κατά τόπους Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας  Άστρους και Λεωνιδίου.

 

 Συμπληρώνεται από τον κάτοχο

Απογραφικό Δελτίο Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (εν χρήσει)

 

 

Ονοματεπώνυμο κατόχου:...................................................................................................................... Τηλέφωνο............................................................................................................................................................ ……………………

Διεύθυνση κατοικίας:............................................................. Πόλη/ΤΚ:............................................................... .............................................................................................. Α.Φ.Μ:……………………..

Ημερομηνία και εργασίες τελευταίας συντήρησης:


Το παρόν δελτίο καταγραφής αποτελεί υπεύθυνη δήλωση και συντάσσεται με ατομική ευθύνη του κατόχου και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986. Διατηρείται στα αρχεία της Υπηρεσίας προς εξυπηρέτησή της, για την κατάρτιση του Μητρώου.

Ημερομηνία, Ο Δηλών

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: